logo
RNTV Live

Ionel Fliundra dezvăluie o nouă destinație de vis cu plecare de pe Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav

R-2-2
Constantin Corina

Primarul orașului Ghimbav, Ionel Fliundra, anunță o nouă destinație externă care se conturează la orizont de pe Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav, și anume spre Bari, Italia.

Fliundra a menționat că în perioada următoare se vor organiza zboruri către Bari de pe Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav, subliniind importanța acestui parteneriat în promovarea orașului Ghimbav și a regiunii în Europa.

El a evidențiat că orașul Ghimbav are un rol semnificativ în domeniile economic, industrial, aeroportuar și turistic, inclusiv în turismul medical, de afaceri, ecumenic și istoric.

Primarul a menționat că se află în discuții pentru stabilirea unui parteneriat între Aeroportul Brașov și Aeroportul din Bari pentru a deschide noi destinații externe.

Acest parteneriat ar stimula schimbul de turiști între cele două regiuni, având în vedere atractivitatea zonei Bari, situată la Marea Adriatică, și a regiunii Brașov, înconjurată de frumoșii munți.

Fliundra discuta cu reprezentanții aeroportului din Bari despre colaborarea dintre cele două aeroporturi lucrand la turismul acestora.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldeko-angajeazaekond-angajeazasponsor