Consiliul Local va avea spre dezbatere un proiect de Hotărâre prin care se va propune o nouă asociere între Primăria Ploiești și Consiliul Județean Prahova. De această dată, asocierea va viza finanțarea lucrărilor necesare pentru schimbarea gazonului de pe stadionul Ilie Oană. Tot la capitolul investiții, autoritățile locale intenționează să schimbe și nocturna de pe arena ploieșteană.

Stadionul Ilie Oană din Ploiești va intra într-un amplu proces de modernizare. Primul obiectiv de investiții  îl reprezintă schimbarea gazonului, pentru care Consiliul Local Ploiești va solicita sprijin financiar din partea executivului județean.

Estimările reprezentanților municipalității sunt că suprafața de joc de pe arena ploieșteană va fi schimbată cel târziu în toamna acestui an.

De altfel, autoritățile locale intenționează ca anul acesta să schimbe și nocturna stadionului Ilie Oană, dorind una cu tehnologie led. Intenția autorităților vine în contextul în care actuală nocturnă este depășită din punct de vedere tehnic.

Totodată, municipalitatea intenționează și schimbarea grinzilor metalice de susținere a acoperișului, care de asemenea au un grad de uzură ridicat.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *