logo
RNTV Live

Investiţii importante în Păuleşti! Se continuă lucrările şi la grădiniţa cu program prelungit

sursă foto Wilipedia
Mihai Constantinescu

Investiţii importante în Păuleşti! Pe lista de priorităţi se află în lucru multe investiţii, chiar dacă pandemia de coronavirus a creat probleme peste tot în lume ! Totuşi, la Păuleşti există mobilizare şi investiţiile continuă. Printre acestea se numără şi continuarea lucrărilor de modernizare la grădiniţa cu program prelungit din Păuleşti. În plan este să se cumpere mobilier nou şi să se amenjaze curtea unităţii.

Nu este singura investiţie pe care autorităţile locale o vor face anul acesta. Pe lista de priorităţi se află şi amenjarea a două locuri de joacă în Cocoşeşti şi Păuleşti. De asemenea, a fost semnat un contract şi pentru modernizarea sistemului de iluminat în comună. În plan este şi continuarea lucrărilor de extindere a retelei de canalizare în Găgeni si pe strazile Carol Davila, Tabaci unde mai sunt de făcut doar racordurile, Alunis si Cireşilor.

Tot în acest an se continuă şi lucrările de modernizare şi extindere a sediului primăriei.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/turma-de-mistreti/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/balastiere-si-parcuri-de…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor