logo
RNTV Live

Într-un tragic incident pe Calea 13 Septembrie din București, un pieton și câinele său au fost uciși de un motociclist

OIP
Constantin Corina

Într-un tragic incident marți seară, un motociclist a lovit mortal un pieton pe Calea 13 Septembrie din București

Conducătorul motocicletei a fost supus testelor cu aparatele etilotest și DrugTest, rezultatele indicând nivelul zero pentru consumul de băuturi alcoolice și negativ pentru consumul de substanțe interzise. După impactul produs pe Calea 13 Septembrie din București, pietonul, care încerca să traverseze neregulamentar împreună cu câinele său, și motociclistul au fost aruncați câțiva metri pe șosea.

Martorii au sunat la numărul unic de urgență 112, iar la locul accidentului au intervenit polițiști rutieri și echipe medicale. Medicii au încercat resuscitarea pietonului pentru o perioadă de timp, însă toate eforturile au fost în zadar, acesta fiind declarat decedat. De asemenea, câinele bărbatului a pierit în urma impactului.

Motociclistul a fost transportat la Spitalul Universitar pentru îngrijiri medicale. Testele efectuate cu etilotest și DrugTest au arătat rezultate negative, indicând că nu consumase alcool sau substanțe interzise.

‎‎

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor