Într-un parc din Sectorul 2, o femeie în vârstă de 48 de ani și fiica ei de 9 ani au fost mușcate de un câine/Polițiștii au ridicat câinele și proprietarul va fi cercetat!

Într-un parc din Sectorul 2 al Capitalei, o femeie în vârstă de 48 de ani și fiica ei de 9 ani au fost mușcate de un câine. Polițiștii au intervenit și au ridicat câinele, iar proprietarul său va fi cercetat. Reprezentanții Poliției Capitalei au anunțat că au fost alertați prin apel la 112 despre două persoane mușcate de un câine în parc.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul subunității, care au identificat o femeie de 48 de ani, însoțită de fiica sa, minoră, în vârstă de 9 ani. Din primele cercetări, s-a stabilit că femeia de 48 de ani a suferit leziuni provocate de câine, iar fiica sa prezenta escoriații la nivelul membrelor inferioare”, au precizat polițiștii.

Echipajele de prim-ajutor au acordat îngrijiri medicale celor două victime, care au fost ulterior transportate la spital pentru investigații suplimentare.

„Proprietarul animalului a fost identificat, iar cazul a fost preluat de polițiștii din Serviciul pentru Protecția Animalelor, în vederea depistării deținătorului animalului și luării măsurilor legale corespunzătoare. De asemenea, câinele va fi ridicat și transportat la Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor”, au menționat autoritățile.

Polițiștii continuă cercetările pentru infracțiunea de neluare a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra persoanei.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *