logo
RNTV Live

Internship la Camera Deputaților! Cum te poți îmscrie ca student?

429676567_713052084340537_8835535816829240547_n
Constantin Corina

Începând de luni, 26 februarie a.c., se deschid înscrierile pentru prima ediție a programului de internship la Camera Deputaților din 2024.

Programul se va desfășura între 8 aprilie și 7 iunie a.c., adresându-se studenților și absolvenților interesați de activitatea parlamentară și administrativă a Camerei Deputaților.

Acest program de internship este o inițiativă menită să transparentizeze activitatea instituției și își propune să familiarizeze internii cu procesul legislativ și administrativ, să valorifice potențialul acestora, să îmbunătățească cunoștințele și să dezvolte abilitățile lor.

Cei interesați pot aplica online în perioada 26 februarie – 10 martie a.c., folosind platforma de servicii online a Camerei Deputaților, implementată prin proiectul “Creșterea capacității administrative a Camerei Deputaților pentru furnizarea de servicii de calitate”, proiect cofinanțat din fonduri europene prin POCA 2014-2020. Pentru a depune o candidatură, accesați pagina #eCDep și completați formularul disponibil la: CATEGORII DE SERVICII – Informații publice – Internship la CDep – Lansează solicitare sau dați click aici. Fiecare candidat poate completa un singur formular de înscriere pentru o singură structură de specialitate a Camerei Deputaților. Nu este necesar să creați un cont în platforma #eCDep.

Evaluarea candidaturilor și interviurile vor avea loc între 11 și 22 martie a.c.

În timpul desfășurării programului (8 aprilie – 7 iunie a.c.), viitorii interni vor participa la activitățile curente ale comisiilor parlamentare și departamentelor Secretariatului General al Camerei Deputaților și vor lua parte la o serie de cursuri, sesiuni tematice și vizite, în completarea activității desfășurate în cadrul structurilor.

Programul de lucru va fi de 4 ore/zi, 20 de ore/săptămână, iar activitatea va fi remunerată cu suma de 1900 lei/brut/lună. Perioada de 2 luni va fi considerată vechime în muncă.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor