Sursă foro: stiripesurse

Înainte de anul cu patru rânduri de alegeri, o importantă întâlnire politică a avut loc pe faleza Ivan Patzaichin din Tulcea, atrăgând atenția presei și a opiniei publice. Marcel Ciolacu, premierul României, și Victor Ponta, fost președinte PSD și actual lider al PRO România, au fost surprinși într-o discuție cordială și constructivă.

În timpul vizitei sale în zona afectată de inundații, Marcel Ciolacu a avut și o altă misiune importantă, inaugurând faleza Ivan Patzaichin din Tulcea. În timpul acestui eveniment, a avut ocazia de a se întâlni cu Victor Ponta, cu care s-a arătat bucuros să stea la masă și să discute.

Între cei doi politicieni a existat un schimb de cuvinte pozitive, Marcel Ciolacu apreciind contribuția lui Ponta la demararea mai multor proiecte de la Dunăre, pe timpul mandatului său în trecut. Cu sinceritate, premierul a recunoscut că proiectele majore sunt rezultatul efortului colectiv, iar invitația de a-l întâlni pe Victor Ponta a venit în mod firesc din acest motiv.

Printre subiectele abordate, Victor Ponta a subliniat că România a avut două guverne care s-au evidențiat prin buna lor conducere – guvernul condus de domnul Năstase și propriul său guvern. De asemenea, a manifestat disponibilitatea de a ajuta, dacă va fi solicitat, cu experiența și cunoștințele sale în ciuda faptului că a fost exclus din PSD pentru sprijinul acordat lui Grindeanu.

Cu privire la viitorul său politic, liderul PRO România a menționat că, momentan, nu intenționează să se alăture din nou PSD-ului. Acesta a subliniat că își concentrează eforturile asupra poziției sale actuale și nu nutrește dușmănii în sfera politică, deoarece consideră că acestea nu au rost.

În concluzie, întâlnirea dintre Marcel Ciolacu și Victor Ponta a fost un semnal important în contextul anului electoral, punând în evidență colaborarea și discuțiile constructive dintre lideri politici cu experiență, preocupate de dezvoltarea și progresul României.

Sursă: stiripesurse

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *