Sursă foto: Facebook/ Primăria Ploiești

Primarul Municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, și administratorul public al orașului nostru, Simona Albu, s-au întâlnit, în această dimineață, cu reprezentanții asociațiilor de pensionari existente la nivelul comunității locale.

Ședința de lucru a implicat un dialog deschis cu seniorii orașului, în vederea stabilirii unor activități comune, menite să continue parteneriatul social pe care administrația publică ploieșteană l-a derulat, în ultimii ani, cu organizațiile persoanelor vârstnice.

Reamintim în acest context că, administrația publică locală a sprijinit, constant, pensionarii ploieșteni printr-o serie de acțiuni comunitare și programe sociale, cum ar fi pachete medicale gratuite, activități recreative și facilități acordate pentru această categorie de persoane, la nivelul transportului public urban.

În contextul reuniunii de astăzi, edilul șef Andrei Volosevici a dat ascultare problemelor de zi cu zi cu care se confruntă pensionarii ploieșteni, exprimându-le acestora aprecierea și respectul pe care îl poartă față de experiența lor de viață, bunicii și părinții noștri fiind modele de viață pentru noi toți.

Totodată, conducerea Primăriei Municipiului Ploiești și-a exprimat intenția ca, prin respectarea procedurilor juridice legale, să pună la dispoziția organizațiilor de pensionari din Ploiești un spațiu, în incinta fostei clădiri PECO, care va fi destinat amenajării unui nou sediu de lucru pentru aceste asociații.

În finalul discuțiilor, primarul Andrei Liviu Volosevici i-a asigurat pe reprezentanții asociațiilor de pensionari din Ploiești de tot sprijinul administrației publice locale, în vederea soluționării problemelor cu care aceștia se confruntă, precum și de menținerea și dezvoltarea proiectelor de responsabilitate socială pe care Primăria Municipiului Ploiești le derulează pentru seniorii comunității noastre.

Sursă: Primăria Municipiului Ploiești

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *