logo
RNTV Live

Instalațiile de altitudine oprite din cauza vantului puternic de la Cota 2000

340500089_949692939386129_3108648537017484300_n
Erika Stoica

Viteza vantului la Cota 2000 a atins cote de 80 km/oră, impunand oprirea temporară a instalațiilor de altitudine din această zonă.

Această decizie a fost luată în interesul siguranței publicului, avand în vedere rafalele de vant semnificative care pot afecta funcționarea normală a echipamentelor montane. Oprirea instalațiilor de altitudine are ca scop prevenirea oricărui risc potențial pentru turiști și personalul de serviciu.

Autoritățile montane recomandă vizitatorilor să respecte cu strictețe aceste măsuri și să evite deplasarea în zonele cu instalații de altitudine pană cand condițiile meteorologice se ameliorează. De asemenea, turiștii sunt sfătuiți să urmărească actualizările emise de autorități și să fie pregătiți pentru schimbări rapide în starea vremii.

Echipele de intervenție și personalul de mentenanță lucrează în prezent pentru monitorizarea evoluției condițiilor meteorologice și pentru a evalua cand pot fi reluate activitățile în siguranță. Până atunci, se impune prudență sporită și respectarea cu strictețe a măsurilor de precauție.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor