Au inceput inscrierile la examenul de titularizare. In Prahova au fost scoase la concurs aproximativ 250 de posturi titularizabile la care se mai adauga si altele, care sunt insa pe o perioada determinata. Reprezentantii Inspectoratului Scoalar Prahova se asteapta la aproximativ 1000 de candidati.

Conform datelor Inspectoratului Școlar Prahova, au fost scoase la concurs mai multe posturi titularizabile, comparativ cu anul trecut.

Pe lângă posturile titularizabile, cei care vor să predea în școlile prahovene, pot obține și un post ce are o perioadă determinată.

Reprezentantii ISJ așteaptă aproximativ 1000 de candidați. Cele mai multe catedre vacante sunt cele de profesori de educație fizică, educatoare, învățători și profesori consilieri.

Dosarele se depun până pe 17 mai. În toată această perioadă, se organizează zilnic câte trei sesiuni de consiliere a candidaților. Pe 19 mai se vor valida fișele de înscriere. Apoi, în perioada 24  mai – 8 iunie se vor susține inspecțiile la clasă. Proba scrisă a concursului de titularizare este programată pe 12 iulie.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *