Un tanar de 20 de ani a fost injunghiat de catre o persoana, pe patinoarul aflat in parcarea unui centru comercial din zona de sud a Ploiestiului. Va avertizam, urmeaza informatii cu un puternic impact emotional. Din primele date, se pare, victima ar fi avut un conflict spontan cu agresorul sau, care a scos un cutit si l-a atacat de mai multe ori in abdomen. Imediat dupa, acesta s-a facut nevazut, iar politistii il cauta de atunci. Ranile provocate au fost grave si i-au pus viata in pericol baiatului. A fost operat, iar in prezent este stabil. Desi fapta a fost incadrata ca loviri sau alte violente, in functie de numarul de ingrijiri medicale, aaceasta ar putea fi schimbata, pansaa la tentativa de omor.

Atacul, de o violenta iesita din comun, s-a trecut in jurul orei 21.00, chiar pe patinoarul aflat in parcarea unui centru comercial din zona de sud a municipiului Ploiesti. Intre tanarul de 20 de ani si persoana care l-a atacat a pornit un conflict spontan. La foarte scurta vreme agresorul a scos un cutit cu care l-a ranit de mai multe ori pe baiat in zona abdomenului. Dupa gestul socant, suspectul a fugit de la fata locului. Martorii au ramas fara reactie in initial, iar mai apoi au sunat la 112. Culmea este ca scenele desprinse parca din filmele de groaza s-au petrecut aproape de sectia 4 de politie din oras.

O ambulanta a ajuns de urgenta la locul evenimentului, iar dupa ce i-a fost acordat primul ajutor a fost dus la Spitalul Judetean Ploiesti.

S-au derulat momente critice pentru victima, care a fost dusa apoi la terapie intensiva.

Oamenii legii l-au cautat pe suspect, despre care, spun surse apropiate anchetei, se spune ca ar fi fost identificat

Cazul a fost preluat de catre procurorii Parchetului de pe Langa Tribunalul Prahova.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *