Sursă foto: Facebook/ Fundația Județeană pentru Tineret Prahova

Un grup de discuții condus de tineri, pentru tineri, va fi inițiat la Ploiești de Fundația Județeană pentru Tineret (FJT) Prahova.

Tinerii sunt invitați să exploreze universul anxietății din perspectiva tinerilor din comunitatea lor, să le asculte poveștile și să afle cum se confruntă cu anxietatea în lumea modernă.

Participanții pot descoperi modul în care această emoție puternică influențează deciziile, relațiile și succesul într-o societate în continuă schimbare.

Împreună, ei vor explora strategii de gestionare a emoțiilor și resurse pentru a transforma anxietatea într-un catalizator al creșterii și dezvoltării personale.

Formularul de înscriere poate fi accesat AICI.

Această întâlnire informală va avea loc în data de 15 septembrie, începând cu ora 15:30, la Casa Tineretului din Ploiești, situată pe strada Nicolae Simache, numărul 4.

Sesiunea de consultări va marca începutul unei serii de ateliere și de întâlniri de consiliere pentru gestionarea stresului și a anxietății legate de școală sau muncă.

În cadrul sesiunilor de consultare, se vor aborda subiecte precum:

  • Sursele posibile ale stresului și anxietății;
  • Importanța menținerii unui echilibru între viața profesională și cea personală pentru tinerii din Ploiești;
  • Cum programul „Ploiești #LetsPLAY – Capitala Tineretului din România 2024” poate deschide noi oportunități pentru tinerii din comunitate;
  • Soluțiile propuse de tineri în legătură cu problemele discutate și modul în care „Ploiești #LetsPLAY – Capitala Tineretului din România 2024” poate contribui la găsirea acestor soluții.

Sursă: Facebook/ Fundația Județeană pentru Tineret Prahova

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *