logo
RNTV Live

Înfrângere cu cântec pentru tricolori, în Rusia

582b43d495f9cf1062a979d2
Cristian Anghelescu

România a pierdut în ultima fază amicalul cu Rusia, gazda Campionatului Mondial de peste doi ani. Ozdoev a marcat în minutul 90+3, dintr-o poziție clară de ofsaid, dar nesemnalizată de arbitru.

La Grozny, gazdele au avut prima ocazie după doar un sfert de oră, dar Pantilimon a respins şutul lui Samedov. Portarul lui Watford a ieşit apoi greşit pe o centrare, însă şi de data aceasta tricolorii au scăpat cu bine.

La prima şansă la poarta Rusiei, Florin Andone l-a găsit perfect pe Rotariu (27) şi dinamovistul a tras peste poartă, din poziție ideală! A fost cea mai mare ocazie a primei reprize dar și a meciului! Apoi, Samedov şi-a mai încercat o dată şansa din lovitură liberă înainte de pauză (42), dar tot fără rezultat.

Rusia a fost mai periculoasă şi în repriza secundă, însă Pantilimon a blocat, singur cu Kokorin. Un moment extrem de controversat s-a petrecut în minutul 71: tricolorii au cerut penalti la Florin Andone, au protestat vehement, Prepeliță a fost și avertizat pentru proteste dar… jocul a fost lăsat să continue de arbitrul din Minsk!

Meciul s-a terminat cu scorul de 1-0 pentru ruşi, care aveau doar o victorie în ultimele zece partide jucate, amicale şi oficiale.

România este la al treilea meci fără gol marcat și la a doua înfrângere consecutivă, după 0-0 cu Kazahstan și 0-3 în fața Poloniei, pe Arena Națională! Dar, în această seară, la Groznîi, a pierdut nemeritat, cu largul concurs al brigăzii din Belarus!

După ce Daum a ales să înceapă meciul în formula: Pantilimon – Enache, Săpunaru, Grigore, Latovlevici – Marin, Prepeliță – Rotariu, Stancu, Grozav – Andone, iar, pe parcursul reprizei secunde i-a mai introdus pe Steliano Filip (în locul lui Latovlevici, minutul 66) și pe Adi Popa (în locul lui Grozav, minutul 83), neamțul a ales să-i trimită în teren, în final, și pe Țîru și Nedelcu.

Primul dintre aceștia a intrat în minutul 90, în locul căpitanului Dragoș Grigore, care i-a predat banderola lui Cristi Săpunarul, în timp ce, al doilea, l-a schimbat pe Bogdan Stancu, în minutul 90+2.

sursa: digisport

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor