pedepsit şofer beat

Autoritățile din Ploiești și Câmpina au desfășurat ieri, 18 ianuarie, o serie de acțiuni de control pe drumurile publice, sancționând mai mulți șoferi pentru încălcări ale regimului rutier.

În prima situație, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Ploiești au oprit, în jurul orei 08.45, un autoturism condus de un bărbat de 39 de ani. Verificările în bazele de date au relevat că numerele provizorii de circulație ale autoturismului erau expirate încă din anul precedent. În consecință, a fost întocmit un dosar penal pentru punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Într-un alt incident, desfășurat în cursul serii trecute, polițiștii de la Secția nr.4 de Poliție Ploiești au oprit, în jurul orei 20.00, un autoturism condus de un tânăr de 25 de ani. Testarea acestuia cu aparatul specializat a indicat posibila prezență a substanțelor psihoactive. Persoana a fost condusă la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, iar dosar penal a fost deschis pentru conducerea autovehiculului sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

În al treilea caz, polițiștii rutieri din Câmpina au oprit, în timpul nopții, un autoturism condus de un tânăr de 23 de ani. Verificările au arătat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Dosar penal a fost întocmit pentru conducerea unui autovehicul fără permis.

Aceste acțiuni ale forțelor de ordine au ca scop asigurarea siguranței pe șosele și respectarea regulilor de circulație, contribuind astfel la prevenirea accidentelor rutiere.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *