logo
RNTV Live

Infracțiuni la regimul rutier în Blejoi și Ploiești

razie 4
Erika Stoica


Autoritățile din Blejoi și Ploiești au intervenit în două situații distincte legate de încălcări grave ale regimului rutier.

La Blejoi, ieri dimineață, polițiștii au intervenit la o benzinărie unde un șofer, în stare de ebrietate, a plecat cu mașina. Bărbatul, în vârstă de 66 de ani, a fost oprit în trafic și testat cu aparatul etilotest, indicând o valoare de 0.90 mg/l alcool pur în aerul expirat. El a fost condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice de sânge, iar în cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

În Ploiești, în aceeași zi, polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr de 29 de ani, din comuna Salcia. Verificările au arătat că acesta nu avea permis de conducere emis de autoritățile române, iar mașina pe care o conducea nu era înmatriculată, având plăcuțe de înmatriculare care aparțineau altui vehicul. Deși testele cu aparatul etilotest și drugtest au indicat rezultate negative, tânărul a fost înregistrat în dosar penal pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor