spun poliţistilor ca sofeaza beatPârât la poliţişti că şofează beat

Polițiștii prahoveni au constatat mai multe infracțiuni la regimul rutier în perioada 28-29 mai. În seara zilei de 28 mai, în jurul orei 21.00, polițiștii Serviciului Rutier au oprit pentru control un autoturism în localitatea Bărcănești, pe Drumul Național 1, condus de un bărbat de 68 de ani. Verificările efectuate au relevat că autoturismul nu era înmatriculat, fapt pentru care a fost întocmit dosar penal pentru punere în circulație sau conducere a unui vehicul neînmatriculat.

La primele ore ale zilei de 29 mai, în jurul orei 01.30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Prahova au oprit un autoturism în zona cartierului Nistorești, pe Drumul Național 1. Mașina era condusă de un bărbat de 32 de ani din județul Suceava, care avea permisul de conducere suspendat. În acest caz, a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul de către o persoană cu dreptul de a conduce suspendat.

În aceeași zi, în jurul orei 07.45, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Ploiești, aflați în serviciu în comuna Bucov, au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 52 de ani. În urma testării cu aparatul etilotest, a fost înregistrată o valoare de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, iar pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii continuă cercetările în toate aceste cazuri pentru a stabili circumstanțele exacte și a lua măsurile legale necesare.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

FOTO CU CARACTER IUSTRATIV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *