logo
RNTV Live
tymbark

Infracțiuni în trafic, depistate în Dâmbovița!

Șofer aflat sub influența băuturilor alcoolice
Dudau Andreea Valentina

Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiștii din Dâmbovița la sfârșit de săptămână!

Duminică, polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Butimanu au surprins, pe drumul județean 101B, sat Niculești, un bărbat de 32 de ani în timp ce ar fi condus un autoturism. El ar fi consumat băuturi alcoolice. Testat cu aparatul etilotest, acesta a prezentat o alcoolemie cu o valoare de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

În alt caz, un șofer de 54 de ani a fost depistat de polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Poliție rurală Dragomirești în timp ce ar fi condus o autoutilitară, pe raza localității Decindeni. Și de această dată, el era băut. Testat cu aparatul etilotest pentru depistarea consumului de alcool, a fost indicată o valoare de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

De asemenea, polițiștii din cadrul Secției nr. 10 Poliție Rurală Petrești au depistat, pe drumul județean 701, din Corbii Mari, un alt conducător auto de 53 de ani, din București. Și el consumare băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan. În urma testării, bărbatul a prezentat o alcoolemie cu o valoare de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Încă un bărbat de 48 de ani din Dâmbovicioara, a fost surprins de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu, pe drumul județean 701A, pe raza localității. El ar fi condus un autoturism fără a deține permis de conducere. Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilvaromsilvaspalatoria-haroldrompetromcoralparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor