A supravieţuit din mila trecătorilor aproape 26 de zile

Informaţii incredibile despre ploieşteanul dispărut în Istanbul. A supravieţuit 26 de zile din mila trecătorilor.

Acum se află în siguranţă în România şi are alături familia. Dar povestea lui Salvatore Popescu, ploieşteanul dispărut în Istanbul pe când se afla în concediu alături de cei dragi, este demnă de povestea unui film. Timp de 26 de zile a supravieţuit pe străzile din Istanbul din mila trecătorilor. Trei studenţi sunt practic salvatorii săi.

Cei trei l-au găsit rătăcind pe o stradă din Beșiktaș. Era dezorintat, murdar şi nu şi putea aminti nimic. Ştia doar cum o cheamă pe soţia sa. Cei trei au aflat că este din România şi l-au dus imediat la  Consulatul României la Istanbul, aflat în Sectorul Beșiktaș.

Ploieşteanul nu mai avea acte, bani și nici verigheta.

Potrivit Libertatea.ro după noaptea în care a dormit în Consulatul României la Istanbul, Salvatore Popescu a fost urcat într-o aeronavă și trimis acasă, în România. Cu haine primite de la personalul diplomatic, îngrijit după baia pe care a făcut-o și cu un titlul de călătorie primit la urgență, inginerul a aterizat pe Aeroportul Internațional Henri Coandă, unde a fost așteptat de familie, care l-a dus la spital pentru evaluări minuțioase.

Vezi şi https://republikanews.ro/exclusiv-nu-cumparati-paine-de-la-kaufland-vest-este-plina-de-gandaci-marturia-unei-ploiestence/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *