Profi

Fetiță de 10 ani, însoțită de bunic, percheziționată corporal în magazinul Profi

Abuzurile pe care le fac paznicii din supermarketuri au devenit o obișnuință. 

Ultimul caz semnalat de Prahova Economică este însă uluitor! O fată de 10 ani, venită de la școală și însoțită de bunic, a fost controlată corporal de o angajată a firmei de pază, la Profi din zona Lămâița.

Cuiva i s-a părut că fetița luase un pachet de gumă!

Fără menajamente, femeia de la pază, ar fi început să controleze copila în văzul tuturor!

„Copilul meu plânge de nu se mai opreşte. Se uitase mai devreme la un pachet de gumă, l-a luat din raft şi l-a pus înapoi. La ieşirea de la casă, probabil casierul sau altcineva i-a făcut semn acestei angajate.

Mi-a luat copilul pe sus, practic. A dezbrăcat-o de geacă şi i-a ridicat bluza sa o controleze. Adică toţi cei de faţă mi-au văzut copilul pe jumătate dezbrăcat. Evident că nu a găsit nimic nici asupra ei şi nici în ghiozdan. Presupunând că ar fi fost vorba despre un copil care fura, nici atunci nu ar fi trebuit să procedeze altfel. Ar fi trebuit să o tragă într-un colţ, de faţă cu tutorele, să o întrebe frumos, în niciun caz să o percheziţioneze pentru că nu are niciun drept. Este oribil ce s-a întâmplat, nu-mi revin din şoc, iar copilul plânge de atunci de nu o mai pot opri.

Bunicul a revenit la magazin pentru a afla numele angajatei. Șeful pazei din Profi i-a replicat că-i „plăteşte el terapia copilului”, dacă e chiar aşa de zdruncinat.

„Nu am de gând să las lucrurile aşa. Am sunat deja la Direcţia pentru Protecţia Copilului Prahova pentru că în mod cert copilul va avea nevoie de consiliere psihologică şi acum merg la secţia 3 de poliţie pentru a depune plângere împotriva celei care mi-a agresat fata”, a explicat mama fetei pentru Prahova Economică.

By rnews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *