logo
RNTV Live

INCREDIBIL: două femei au îmbătat un brașovean și „l-au scăpat” de 76.000€ / VIDEO de la percheziții

urmarit-international-furt-bijuterii
Ștefan Petre

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Biroul de Investigații Criminale desfășoară cercetări într-un dosar penal ce implică două persoane reținute pentru furt calificat.

La data de 3 decembrie a.c., în jurul orei 14.30, un bărbat a informat polițiștii cu privire la faptul că, în jurul orei 13.00, pe bulevardul Gării din municipiul Brașov, două femei i-au sustras aproximativ 76.000 de euro și bijuterii din metal galben. Investigarea situației a relevat că bărbatul, aflat în zona Gării, ar fi fost abordat de cele două femei, care i-au făcut o propunere indecentă. Acceptând, bărbatul a fost condus într-un loc retras, unde i s-a administrat alcool până la pierderea cunoștinței. După revenirea sa, acesta a descoperit furtul sumei menționate și al bijuteriilor.

Polițiștii au demarat o serie de investigații pentru identificarea persoanelor implicate. Prin efortul combinat al poliției și a procurorului de supraveghere din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, activitățile infracționale au fost documentate, iar cele două femei, de 43 și 20 de ani, au fost identificate și supuse perchezițiilor.

La data de 5 decembrie a.c., cu sprijinul altor structuri ale poliției, percheziții domiciliare au fost efectuate la locuințele celor două femei. În urma acestora, au fost găsite mai multe bunuri și bijuterii, împreună cu aproximativ 3.000 de euro. Una dintre femei a fost reținută, iar cealaltă, în vârstă de 20 de ani, s-a sustras urmăririi penale.

Simultan, în Toplița, cea de-a doua femeie a fost localizată, asupra sa fiind găsiți aproximativ 51.000 de euro. Ambele femei au fost reținute pentru 24 de ore și plasate în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov.

Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române a furnizat suport de specialitate, iar activitatea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul I.P.J. Covasna – Poliția Municipiului Sfântu Gheorghe – Biroul de Investigații Criminale.

Cercetările sunt în continuare desfășurate de Poliția Municipiului Brașov – Biroul de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, pentru infracțiunea de furt calificat.

Sursă: IGPR

  • fotografie cu caracter ilustrativ

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor