logo
RNTV Live

INCIDENTE LA MECI

Costin

Incidente la meciul Petrolului cu UTA.  Materiale pirotehnice au fost descoperite de jandarmii Grupării de Jandarmi Mobile Ploiești.

Pe timpul desfășurării meciului dintre   Petrolul Ploiești și UTA Arad, în minutul 20, suporterii galeriei echipei gazdă – facțiunea Knot, dispuși în peluza a II-a a stadionului, au desfășurat un banner de mari dimensiuni,  la adăpostul căruia au aprins mai multe articole pirotehnice.

O subunitate de jandarmi a intervenit. În urma verificărilor efectuate, oamenii legii au depistat un suporter care avea asupra sa articole pirotehnice, precum  și mai multe asemenea obiecte abandonate. Persoana a fost extrasă din galerie, fiindu-i întocmite acte de sesizare a organelor de cercetare penală pentru deținerea fără drept de materiale pirotehnice.

În același context, au fost date mai multe amenzi la regimul Legii privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, în valoare totală de 10.900 lei. Două dintre acestea au fost date organizatorului și unui reprezentant al firmei de securitate, pentru neluare măsurilor de control specifice, în vederea împiedicării introducerii în stadion a materialelor interzise.

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor