În județul Prahova, de la începerea votării, structurile Ministerului Afacerilor Interne au menținut climatul normal de siguranță și ordine publică și nu au fost înregistrate situații grave care să afecteze procesul electoral.

Datele centralizate, cu o oră înainte de încheierea oficială a urnelor, arată că procesul de vot s-a desfășurat în condiții de normalitate, fără a fi perturbat de incidente grave.

Reamintim faptul că astăzi, peste 1.444 de angajați ai structurilor Ministerului Afacerilor Interne din județul Prahova au fost implicați în misiuni de menținere a ordinii publice, asigurarea protecției secțiilor de vot și cercetarea incidentelor electorale.

Până la ora 21.00 au fost înregistrate 10 infracțiuni și 12 fapte de natură contravențională în legătură cu procesul electoral.

După încheierea votării, angajații Ministerului Afacerilor Interne vor fi angrenați în misiuni care privesc asigurarea condițiilor de securitate pentru transportul de către președinții birourilor electorale a dosarelor cu rezultatele votării, a buletinelor de vot și a celorlalte documente rezultate în urma votării, către birourile electorale județene.

Pentru un plus de siguranță, au fost constituite și rezerve de intervenție, capabile să intervină în cel mai scurt timp, dacă situația o impune.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *