logo
RNTV Live

Incident violent într-o școală din Timiș: Un băiat și o fată de clasa a VII-a s-au luat la bătaie în sala de curs

MDU0M2E5ZGYxOTUxN2JkMmMxNDI5YzllMTA=.thumb
Constantin Corina

Incident șocant într-o școală din Timiș: O fată și un băiat din clasa a VII-a s-au luat la bătaie în sala de curs, sub privirile colegilor

Incidentul s-a petrecut miercuri, în timpul pauzei, la Liceul Teoretic din Gătaia, județul Timiș. Un conflict a izbucnit între o fată și un băiat, ambii elevi de clasa a VII-a. Cei doi s-au lovit minute în șir, împărțindu-și pumni și picioare, sub privirile colegilor. De pe bănci, au ajuns pe podea, unde s-au tras de păr și s-au lovit cu pumnii în cap. În timp ce unii colegi țipau, alții îi aplaudau și îi încurajau.

Altercația a avut loc între doi elevi ai clasei a VII-a. Direcțiunea unității de învățământ a informat familiile acestora și Poliția din Gătaia, care, la rândul ei, a informat Biroul Siguranță Școlară asupra evenimentului care s-a desfășurat, în timpul programului școlar, în unitatea de învățământ“, au transmis reprezentanții IȘJ Timiș.


Întreaga bătaie din sala de clasă a fost filmată și imaginile au ajuns la polițiști, care au deschis o anchetă, apoi atât elevii implicați în altercație, părinții lor, cât și directoarea liceului au fost chemați la audieri.

La data de 22 mai, polițiștii orașului Gătaia s-au sesizat din oficiu, sub supravegherea procurorului de caz cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe. (…) La o unitate școlară din Gătaia, ar fi avut loc o altercație între doi elevi, în vârstă de 14 și 15 ani. Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor cauzelor și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, au transmis, pentru sursa citată, reprezentanții IPJ Timiș.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldeko-angajeazaekond-angajeazasponsor