logo
RNTV Live

Incident la Balul Bobocilor în Râmnicu Vâlcea: Tineri prinși cu droguri și arme albe

Perchezitii-la-sediul-Politiei-Locale-din-Ploiesti
Dumitrache Catalina

La Balul Bobocilor organizat de un Colegiu Național din Râmnicu Vâlcea, mai mulți tineri au fost prinși de jandarmi având asupra lor droguri sau arme albe. Un tânăr avea stupefiante cunoscute sub denumirea „Cristal”, ascunse în pantofi, în timp ce alți doi au fost găsiți cu arme albe ascunse în îmbrăcăminte. Reprezentanții Inspectoratului Școlar au declarat că niciun elev al școlii nu a fost implicat în evenimente, iar directoarea a informat instituția că nu a avut loc niciun incident în școală.

Jandarmii au intervenit în seara de sâmbătă pentru a gestiona o situație delicată ce implica doi tineri surprinși în posesia unor substanțe interzise și arme albe. Cei doi tineri au atras atenția autorităților prin comportamentul lor suspect. La controlul corporal, s-a descoperit că unul dintre tineri purta asupra sa stupefiante „Cristal”, ascunse în încălțăminte.

Tot în cadrul aceluiași eveniment, jandarmii au găsit asupra altor doi tineri cuțit cu lamă pliabilă și spray lacrimogen, obiecte periculoase ascunse în haine.

De menționat că evenimentul a avut loc la un restaurant din centrul municipiului Râmnicu Vâlcea și au participat elevi ai Colegiului Național Lahovary. Conducerea școlii nu a fost informată despre incident nici de Biroul Siguranță Școală, nici de către Jandarmerie.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor