Sursă foto: Getty Images

Confruntare fizică între doi elevi la un liceu din Orșova: autoritățile au inițiat o anchetă penală!

Autoritățile au inițiat o anchetă penală în urma unei confruntări fizice între doi elevi de clasa a IX-a la Liceul Teoretic „Traian Lalescu” din Orșova, după ce directorul școlii a făcut o sesizare către poliție. Unul dintre elevi a necesitat îngrijiri medicale și a fost transportat la spital.

IPJ Mehedinţi: „La data 29 ianuarie a.c., ora 14.20, Poliţia municipiului Orşova a fost sesizată telefonic despre faptul că între doi elevi ar fi avut loc un conflict. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii orşoveni care, în urma cercetărilor efectuate, au stabilit că pe fondul unor discuţii contradictorii între doi elevi ai unui liceu din Orşova a avut loc un conflict spontan, în urma căruia unul dintre ei ar fi fost agresat de celălalt”.


Unul dintre elevii de clasa a IX-a al Liceului Teoretic „Traian Lalescu” din Orșova a fost transportat la spital în urma unei confruntări fizice, iar în acest sens s-a deschis un dosar penal pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe. Incidentul a avut loc conform informațiilor furnizate de directorul școlii, care a alertat autoritățile. În paralel, în cadrul unității de învățământ s-a demarat o anchetă internă pentru a elucida circumstanțele exacte ale evenimentului.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *