A sunat clopotelul si pentru elevii unitatilor de invatamant din Azuga. Chiar daca acesta nu s-a auzit pe holurile scolii, ori liceului din statiune, elevii, impreuna cu parintii, au mers in clasele pregatite la primarie, chiar in biroul edilului, in sala de consiliu, ori la ocolul silvic. Chiar daca este un inceput de an scolar neobisnuit parintii spun ca s-au conformat schimbarilor, si spera ca in scurt timp invataceii sa revina cat mai repede in imobilele aflate acum in renovare.

Copii din clasa pregatitoare, a I-a si a II- a au pasit pentru prima data intr-o sala de clasa, care, insa, nu se afla in scoala conventionala. Cursurile se tin la primarie, totul dupa ce lucrarile de renovare, incepute pe fonduri europene la sediile scolii generale si liceului, nu au putut fi incheiate.

Asa ca in loc sa ii conduca pe copii pe holurile scolii, parintii i-au dus de manuta in clase aflate langa registratura, ori in sala de consiliu, unde inainte se tineau sedinte.

Lucrarile nu au putut fi gata la timp, pentru ca  pe parcurs s-a constatat ca imobilele unitatilor de invatamant au nevoie de consolidare generala.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *