Sursă foto: Teatrul „Toma Caragiu” Ploiești

Teatrul „Toma Caragiu” se pregătește pentru o nouă serie de spectacole și lansează o invitație pentru prahoveni și nu numai, în spațiul public. În acest sfârșit de săptămână, puteți participa la primele reprezentații ale celei de-a 74-a stagiuni din istoria teatrului ploieștean.

  • „LA VITA È BELLA” – Duminică, 3 septembrie, ora 18.30, în sala Teatrului „Toma Caragiu”. Prin intermediul producției secției Teatrul de Revistă Majestic, spectacolul „La vita è bella” vă poartă în inima Italiei, aducând în prim-plan refrene și melodii italiene binecunoscute. Decorurile sclipitoare, coregrafiile impresionante interpretate de baletul Majestic, costumele fermecătoare și momentele umoristice inspirate sunt doar câteva dintre elementele ce compun acest spectacol-concert excepțional. Regia spectacolului este semnată de Marcela Țimiraș.
  • „CENUȘĂREASA” – Duminică, 3 septembrie, ora 11.00, în sala Teatrului de Animație Imaginario (Bulevardul Independenței nr. 14). Povestea Cenușăresei, o fată modestă, dar cu un suflet bun, nedreptățită de mama și surorile ei vitrege, este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite povești din lume, care captivează cu emoție și bucurie copiii de pretutindeni. Cu ajutorul neprețuit al nașei sale, Zâna cea Bună, Cenușăreasa își îndeplinește visurile și, în același timp, transmite copiilor mesajul că bunătatea și încrederea în viitor ar trebui să îi călăuzească pe tot parcursul vieții.

Biletele pentru spectacolele programate în sălile Teatrului „Toma Caragiu” pot fi achiziționate de la Agenția Teatrală, telefon 0244 522 774, sau online, de pe site-ul www.teatruploiesti.ro, în secțiunea Program Spectacole.

Sursă: Ploiești.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *