logo
RNTV Live

Încep lucrări de reparații și întreținere a rețelei stradale din Ploiești

lucrari_Ploiesti_large_large
Erika Stoica

Municipiul Ploiești se pregătește să înceapă o serie de lucrări de reparare și întreținere a rețelei stradale în cadrul Contractului Subsecvent de lucrări nr. 2992/08.02.2024. Acest contract vizează lucrările de reparații și întreținere a rețelei stradale, a lucrărilor de artă și a parcărilor din municipiu.

Prin intermediul acestui contract, executantul, S.C. Drum Concept S.R.L. în calitate de lider al asocierii, împreună cu S.C. Alpenside S.R.L. și S.C. Terra Gaz Construct S.R.L., se va ocupa de realizarea unor activități esențiale pentru îmbunătățirea infrastructurii rutiere a orașului.

Lucrări Planificate:

 • Lucrări de reparații curente/întreținere a carosabilului (covor asfaltic):
  • Strada Maramureș, de la intersecția cu strada Rudului până la Colegiul Național ,,Mihai Viteazul,, (intrarea elevilor)
  • Strada Baraoltului, de la intersecția cu strada Eremia Grigorescu până la intersecția cu strada Erou Moldoveanu Marian
  • Sens Giratoriu – Biserica “Sf. Împărați” (Strada I.L.Caragiale/ Strada Rudului/ Strada Tache Ionescu)
  • Intersecție strada Cosminele/ Aleea Stânișoarei
 • Lucrări de reparații curente/ întreținere – reparații locale (plombe):
  • Mai multe străzi și intersecții din municipiu, inclusiv strada Șoseaua Vestului, strada Dimitrie Tomozei, strada Gheorghe Grigore Cantacuzino, bulevardul Petrolului, strada Malu Roșu, strada Târgoviștei, strada Mărășești, strada Cosminele, strada Tribunei, strada Dâmbovița, etc.

De asemenea, municipalitatea are în derulare și Contractul Subsecvent de lucrări nr. 2993/08.02.2024, care vizează lucrările din partea estică a municipiului. Acest contract include activități similare, fiind executat tot de S.C. Drum Concept S.R.L. în calitate de lider al asocierii, împreună cu S.C. Alpenside S.R.L. și S.C. Terra Gaz Construct S.R.L.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor