logo
RNTV Live

ÎNCEP ÎNSCRIERILE LA ȘCOLILE M.A.I.

Costin

Aprope 3000 de locuri sunt scoase la concurs pentru admiterea în școlile postliceale ale Ministerului Afacerilor Interne. Pe 24 aprilie încep înscrierile.

În perioada aprilie – iulie 2024, Ministerul Afacerilor Interne  organizează o nouă sesiune de admitere în cele șase instituții  de învățământ în care se formează agenți de poliție, subofițeri și maiștri militari. Sunt aproape 3000 de locuri scoase la concurs. Dintre acestea,   la Școala de Agenți de Poliție “Vasile Lascăr” Câmpina sunt 1.340 de locuri, iar la  Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă “Pavel Zăgănescu” Boldești – 300 de locuri.

În perioada 24 aprilie – 14 mai 2024, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică, cererea de înscriere se transmite în format electronic la unitățile de recrutare. 

În vederea constituirii dosarului de recrutare, candidații depun toate documentele solicitate până la data de 21 mai 2024. Evaluarea psihologică a candidaților și soluționarea eventualelor contestații se finalizează în acest termen.

În perioada 25-31 mai 2024, candidații vor avea de parcurs proba de evaluare a performanței fizice  iar proba de evaluare a cunoștințelor va avea loc în data 15 iunie 2024.

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor