Un incendiu violent a izbucnit în această seară în satul Vadu Săpat, din Prahova. O familie a văzut cum flăcările cuprind magazia în care se afla cazanul de țuică, după ce incendiul a cuprins mai multe materiale textile depozitate în interior.

A fost panică într-o gospodărie din comuna prahoveana Vadu Săpat. Totul s-a petrecut în curtea unor localnici, care făceau țuica într-o anexă.

Se pare că incendiul s-ar fi produs după ce la cazanul folosit pentru fabricarea alcoolului a apărut o problemă. Acesta se afla într-o magazie poziționată în apropierea casei. Cel mai probabil flăcările care încălzeau recipientul au cuprins mai multe materiale textile depozitate lângă instalația de producere a țuicii și în cel mai scurt timp, incendiul s-a extins și la acoperișul casei, pe o suprafata de aproape 100 mp.

Doar intervenția promptă a pompierilor din cadrul detașamentului Mizil, al ISU Prahova a făcut ca incendiul să nu se extindă și la locuințele învecinate. În urma evenimentului nu a fost înregistrată nicio victimă.

Mai multe știri pe republikanews.ro.
Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews