logo
RNTV Live

Incendiu URIAȘ la o fabrică de cherestea

image-77
Dudau Andreea Valentina

Un puternic incendiu a izbucnit la o fabrică de cherestea din județul Bacău!

Joi, a izbucnit un incendiu puternic la o fabrică de prelucrare a lemnului în orașul Comănești din județul Bacău. Conform primelor informații, focul se extinde pe o suprafață de aproximativ 300 de metri pătrați, afectând acoperișul unei clădiri și producând degajări semnificative de fum.

Autoritățile au reușit să localizeze incendiul, iar eforturile sunt concentrate acum pentru stinsul complet al focului.

Serviciul de Urgență 112 Bacău a fost alertat cu privire la incendiu, iar operațiunile de intervenție sunt în desfășurare.

Având în vedere situaţia de urgenţă menţionată, la locul indicat s-au deplasat trei autospeciale de stingere, o autospecială de primă intervenţie şi comandă, o autoplatformă şi o ambulanţă SMURD, din cadrul Detaşamentului de Pompieri Moineşti, Gărzii de Intervenţie Comăneşti şi Punctului de Lucru Brusturoasa.

ISU BACĂU


Pentru a sprijini pompierii militari, intervine o autospecială din cadrul Serviciului pentru Situații de Urgență al companiei OMV Petrom.

La momentul sosirii echipajelor de intervenție, incendiul cuprindea o suprafață de aproximativ 300 de metri pătrați, afectând acoperișul fabricii.

În prezent, operațiunea de stingere a incendiului este în curs de desfășurare, iar pompierii sunt încă la fața locului.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor