Un eveniment nefericit a avut loc în dimineața zilei de duminică la groapa de gunoi din municipiul Galați, când un incendiu a izbucnit, punând în pericol mediul înconjurător și necesitând intervenția imediată a echipelor de intervenție. Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Galați, evenimentul a fost rapid localizat, iar operațiunile de lichidare a incendiului sunt în desfășurare.

Pentru a face față situației, trei autospeciale de stingere și un camion multirisc cisternă cu o capacitate de 10.000 de litri au fost mobilizate din cadrul Detașamentului de Pompieri Galați. Eforturile coordonate ale acestor echipe au vizat controlul și diminuarea flăcărilor care amenințau să se răspândească în întreaga zonă a depozitului de deșeuri.

Pe lângă amenințarea directă a incendiului, s-au produs și degajări semnificative de fum în jurul zonei afectate. Echipajele de intervenție s-au concentrat și pe gestionarea acestei situații, luând măsuri pentru a minimiza impactul asupra mediului înconjurător și a populației locale.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *