Secretarul de stat-Ministerul Transporturilor inaugurează încă 32 de kilometri de drum de mare viteză asociat primului drum expres din România, Craiova-Pitești, respectiv Tronsonul 3 Slatina-Colonești. Acest segment a fost finalizat cu 6 luni mai devreme decât termenul contractual, reprezentând al doilea tronson completat de același constructor român.

Anul trecut, s-au deschis circulației primii 40 de kilometri ai drumului expres din România, și anume Tronsonul 2: Robănești – Slatina.

Acesta a declarat că acest tronson fusese finalizat cu 6 luni mai devreme decât termenul contractual și că era al doilea tronson completat de același constructor român, după deschiderea circulației primilor 40 de kilometri ai drumului expres din România, respectiv Tronsonul 2: Robănești – Slatina. Astfel, a menționat că, de la acel moment, se putea circula între Robănești și Colonești pe aproximativ 72 de kilometri de drum de mare viteză, ocolind orașele Balș, Slatina și comunele adiacente. Începând cu anul următor, se va putea circula pe toți cei 121 de kilometri ai Drumului Expres Craiova – Pitești, odată cu finalizarea capetelor, respectiv Tronsonul 1: Craiova – Robănești și Tronsonul 4: Colonești – Pitești (A1).

Secretarul transmite următoarele mulțumiri:

Mulțumesc tuturor celor care au contribuit la realizarea acestui proiect, în mod special antreprenorului și subcontractorilor, domnului Dan Tomozei – responsabil șantier din partea UMB, inginerilor, echipelor de muncitori, dulgheri, fierari, operatori de utilaje, colegilor de la Ministerul Transporturilor și Infrastructurii și CNAIR, domnului Călin Cosmin Petrut, directorul DRDP Craiova. De asemenea, mulțumesc pentru buna colaborare și coordonare domnului Cristian Pistol – director general CNAIR, domnului Felician Cerneștean – director implementare CNAIR, membrii comisiei de recepție, reprezentanților autorităților locale, membrilor Unității de Implementare a Proiectului, și pentru că și acest proiect este finanțat din ??????? ????????, îi mulțumesc direcției de specialitate din cadrul MTI, al cărei director este Felix Ardelean.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *