logo
RNTV Live

Înainte de concertul său în România, Ed Sheeran a făcut o oprire la karaoke în Manila

R
Constantin Corina

Pe parcursul turneului său mondial, Ed Sheeran a poposit în diverse colțuri ale globului, iar una dintre opririle sale a fost la karaoke în Manila

Pe contul său de Instagram, Ed Sheeran a postat un videoclip în care îl arată aducând în culise un aparat portabil de karaoke, alături de câțiva invitați speciali, Ben & Ben și Calum Scott, care au susținut un spectacol în capitala filipineză în cadrul turneului său mondial. Artistul a menționat că în Filipine karaoke-ul este o industrie mare, motiv pentru care a decis să aducă cu el această mașină portabilă de karaoke pentru a se relaxa și pentru a-și pregăti vocea înainte de spectacol.

Ed Sheeran va fi prezent pe Arena Națională din București pe 24 august, unde promite să ofere un spectacol memorabil pentru fanii săi din România. Aceasta va fi a doua sa apariție în țară, după ce în iulie 2019 a susținut un concert la fel de impresionant, fiind îmbrăcat în tricoul echipei naționale de fotbal a României și interpretându-și cele mai cunoscute piese în fața a peste 50.000 de spectatori.

Biletele pentru concert pot fi achiziționate de pe site-ul cts.eventim.ro, cu mențiunea că fiecare comandă poate include maxim șase bilete, iar acestea vor fi livrate în format electronic înainte de spectacol.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor