logo
RNTV Live

În urma întoarcerii după accidentare, Lionel Messi a marcat pentru echipa Inter Miami

messi psg
Dudau Andreea Valentina

În meciul de pe teren propriu împotriva echipei Colorado Rapids din MLS, argentinianul Lionel Messi a reușit să înscrie pentru echipa sa, Inter Miami, la revenirea sa după accidentare. Scorul final al partidei a fost de 2-2!

După absența de la patru meciuri din cauza unei probleme la tendon, argentinianul a revenit pe teren în repriza secundă, când echipa sa se afla în spate cu 1-0 (datorită golului marcat de Navarro ’45 – din penalty). Messi a reușit să egaleze în minutul 57 al meciului.

În plus față de golul lui Messi, pentru Inter Miami a marcat și Afonso în minutul 60. Scorul final a fost stabilit de Bassett de la echipa oaspete, în minutul 88.

“Leo a făcut ceea ce este obișnuit pentru el, ceea ce inspiră în echipa noastră, în colegii săi, în oameni”, a declarat antrenorul echipei din Miami, Gerard Martino. “Cel mai important este că s-a simțit confortabil, bine, liber. Acest lucru îi va întări încrederea în sine”.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor