logo
RNTV Live

În timp ce încerca să-și facă o poză, o turistă a căzut în craterul unui vulcan

vulcan
Dudau Andreea Valentina

O turistă chineză a pierit după ce a căzut de pe marginea craterului unui vulcan din Indonezia în timp ce soțul ei îi făcea o fotografie!

Huang Lihong, în vârstă de 31 de ani, și soțul ei se aflau în provincia Java de Est, împreună cu un grup de turiști însoțiți de un ghid.

Grupul a ajuns până la marginea craterului vulcanului Kawah Ijen pentru a admira celebrul “foc albastru” și răsăritul soarelui. Potrivit ghidului turistic, inițial femeia a păstrat o distanță de siguranță față de margine. Apoi, s-a apropiat pentru a-i permite soțului ei să facă o fotografie cu vulcanul în fundal. În timp ce mergea înapoi, a călcat din greșeală pe fusta sa lungă și a căzut de la o înălțime de 75 de metri.

Pompierii au intervenit și au reușit să recupereze corpul acesteia după două ore. Craterul Kawah Ijen este un punct de atracție pentru turiști și mineri care extrag sulf galben solid pentru a-l vinde. Acesta are o gamă largă de utilizări, de la cosmetice până la producția de bețișoare de chibrit. Vulcanul este cunoscut pentru fenomenul “focului albastru”, o lumină emisă de arderea gazelor sulfurice.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor