Manastirea Apostolache, lacas de cult de o frumusete coplesitoare, a reprezentat „acasa” timp de o saptamana, pentru aproape 20 de copii, ce provin din familii cu posibilitati financiare reduse. Parohia din comuna, impreuna cu oameni de bine, s-au straduit sa le ofere participantilor ateliere de pictura pe sticla, ori alte activitati educative. Si pentru a incununa cu succes intalnirea celor mici, acestia au organizat plimbari, sau vizite la obiectivele turistice din zona, totul in mod gratuit.

Manastirea Apostolache, aflata in comuna cu acelasi nume, a fost locul in care aproape 20 de copii au luat parte la o tabara, in care au pictat, s-au jucat si au facut plimbari in natura. Chiar daca provin din familii cu posibilitati materiale precare, cei mici s-au putut bucura de stradania parohiei, care a pus totuil gratuit la dispozitia lor.

A fost o experienta pe care copiii spun ca nu o vor uita niciodata. Si, daca vor avea oportunitatea, isi doresc sa revina si anul viitor.

O parte dintre costurile acestei tabere au fost suportate si de parohiile localitatilor din care au venit cei 20 de participanti.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *