Sursa: reddit.com

Firma estonă de transport Bolt va începe să livreze alimente la uşile oamenilor cu o flotă de roboţi care se conduc singuri, printr-un parteneriat cu firma de robotică Starship Technologies, transmite CNBC, conform news.ro.

Compania a declarat că va începe să ofere livrări de alimente comandate online în oraşul său de origine, Tallinn, mai târziu în acest an, într-o lansare iniţială a roboţilor Starship, care au aproximativ dimensiunea unei valize.

„Suntem concentraţi pe furnizarea de soluţii complete pentru a face transportul local cât mai sustenabil posibil. Starship oferă un serviciu inteligent şi foarte iubit, care şi-a dovedit valoarea în ultimii cinci ani şi suntem încântaţi să prezentăm acest serviciu mai multor oameni.”, a declarat Markus Villig, fondatorul şi CEO-ul Bolt, într-un comunicat.”Suntem concentraţi pe furnizarea de soluţii complete pentru a face transportul local cât mai sustenabil posibil. Starship oferă un serviciu inteligent şi foarte iubit, care şi-a dovedit valoarea în ultimii cinci ani şi suntem încântaţi să prezentăm acest serviciu mai multor oameni.”, a declarat Markus Villig, fondatorul şi CEO-ul Bolt.

  • parteneriatul lui Bolt cu Starship va permite utilizatorilor să-şi primească mâncarea de la roboţi, prin atingerea unui buton.
  • cand robotul ajunge la uşa clientului, acesta va putea apăsa un buton care îl deschide şi va primi mâncarea sau alimentele.
  • Bolt intenţionează să înceapă livrările în Tallinn în următoarele luni şi apoi să lanseze roboţii pe alte pieţe, la un moment dat.
Sursa: startupcafe.ro

Sursa: bursa.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *