zi de nastere transformată în scandal

În urma unei încăierări petrecute în Săcele, mai mulți bărbați au fost reținuți de polițiști!

Polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Săcele au dispus reținerea a patru persoane și introducerea lor în arest. Cele patru persoane au provocat un scandal pe o stradă din Săcele.

Duminică, polițiștii din Săcele au fost sesizați cu privire la existența unui scandal între mai multe persoane. Scandalul a avut loc într-un cartier din Săcele. La fața locului, au fost direcționate forțe de ordine, care au constat că, pe strada Amurgului, din cartierul Gârcini, s-a iscat un conflict spontan. Inițial, conflictul a început între doi bărbați. Ulterior, la conflict s-au alăturat și alte persoane.

Investigațiile și audierile, pe care polițiștii le-au efectuat, au dus la identificarea celor implicați în scandal. S-a stabilit și forma de participație a acestora. Astfel, materialul probator a conturat săvâșirea infracțiunii de încăierare pentru care sunt cercetate șase persoane. De asemenea, patru dintre acestea au suferit vătămări corporale și au necesitat îngrijiri medicale. 

În urma audierilor efectuate luni, polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore și introducerea în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă a patru persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii. 

IPJ BRAȘOV: „Activitățile de cercetare sunt continuate la acest moment la nivelul Poliției Municipiului Săcele, sub coordonarea unui procuror desemnat din cadrul Parchetului de pe lândă Judecătoria Brașov, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale.”

Sursă: IPJ BRAȘOV

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *