logo
RNTV Live

În Prahova sunt așteptați la urne 633.431 de alegători. Cand sunt distribuite buletinele de vot către sectiile de votare?

urne vot
Erika Stoica

Instituția Prefectului Județul Prahova informează că, pentru desfășurarea alegerilor membrilor din România în Parlamentul European din anul 2024 și pentru autoritățile administrației publice locale din anul 2024, la nivelul județului Prahova sunt organizate 624 de secții de votare, dintre care 157 de secții de votare sunt organizate la nivelul municipiului Ploiești.

Conform informațiilor oficiale furnizate de către Autoritatea Electorală Permanentă, la nivelul județului Prahova sunt 633.431 de alegători.

desfășurarea alegerilor din 9 iunie 2024, pentru județul Prahova, Monitorul Oficial al României a tipărit și furnizat 697.764 de buletine de vot pentru fiecare tip de buletin de vot, respectiv alegerea primarului, Consiliului Local, Președintelui Consiliului Județean, Consiliului Județean și membrilor din România în Parlamentul European, un total de peste 3.488.820 de buletine de vot.

Buletinele de vot pentru alegerea autorităților administrației publice locale, precum și cele pentru alegerea membrilor din România în Parlamentul European din data de 9 iunie 2024, vor fi distribuite către circumscripțiile electorale din județul Prahova, potrivit următorului grafic:
?- la data de 7 iunie 2024, către 44 de circumscripții electorale;
?- la data de 8 iunie 2024, către 60 de circumscripții electorale, inclusiv municipiul Ploiești.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldeko-angajeazaekond-angajeazasponsor