logo
RNTV Live

În Munții Rodnei s-a petrecut un eveniment neașteptat! O femeie a căzut de la 30 de metri în gol

salvamont-gorj-auto
Constantin Corina

Mai multe echipe de intervenție din județul Bistrița Năsăud au acționat sâmbătă după-amiază pentru a salva o femeie căzută de la înălțime în munții Rodnei. Din păcate, victima a fost găsită decedată, suferind leziuni fatale.

„Un echipaj de pompieri ce încadrează şenilata, un echipaj de prim ajutor SMURD de la Staţia Sângeorz-Băi, Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Rodna, un echipaj Salvamont şi echipaje din cadrul Jandarmeriei Bistriţa intervin în munţii Rodnei, zona Poiana cu Narcise unde o turistă în vârstă de aproximativ 50 de ani a căzut în gol, aproximativ 30 de metri, de pe traseul de creastă al muntelui”, este mesajul initial transmis de ISU Bistriţa Năsăud, potrivit News.ro.

„Primele echipaje au ajuns la locul solicitării, dar, din nefericire, victima a fost găsită cu leziuni incompatibile cu viaţa”, este ultimul mesaj transmis de ISU.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNew

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor