logo
RNTV Live

În Mehedinți, a fost arestat un individ pentru trafic de droguri cu grad mare de pericol

droguri-fenomen-cocaina-heroina-dependenta-diicot-traficanti-640×400
Dudau Andreea Valentina

Polițiștii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Mehedinți au reținut un bărbat sub acuzația de trafic de droguri cu grad mare de pericol!

În intervalul ianuarie – martie 2024, individul în cauză ar fi deținut și vândut, în mod repetat, diverse cantități de cocaină (un drog cu grad ridicat de pericol) către consumatori din județul Mehedinți, care plăteau între 400 și 800 de lei pentru aceste substanțe.

În timpul percheziției domiciliare efectuate, au fost găsite și confiscate: cântare de precizie și alte obiecte, toate prezintând urme de substanțe pulbere albă, alături de alte mijloace de probă. Ieri, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Mehedinți l-au reținut pe suspect pentru 24 de ore. Astăzi, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Mehedinți a decis arestarea preventivă a acestuia, pentru o perioadă de 30 de zile.

În sprijinul anchetei au fost implicate echipe specializate din cadrul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române.

De asemenea, la operațiune au participat și jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Mehedinți.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor