logo
RNTV Live

În Kansas City, după ce patru prieteni s-au adunat pentru a urmări un meci împreună trei dintre ei au fost descoperiți morți, iar autoritățile și comunitatea locală sunt într-o stare de șoc

MCZoYXNoPTk2NjkwZjhmOTY0ZjEwMTYxODY2M2I2NGI2NGZhNjli.thumb
Constantin Corina


Pe 7 ianuarie, patru fani ai echipei Kansas City Chiefs s-au adunat pentru a urmări ultimul meci al sezonului, însă întâlnirea s-a transformat într-un coșmar, din păcate, trei dintre aceștia nu s-au mai întors acasă

Jennifer Marquez, mama unuia dintre bărbații implicați, a primit un șocant telefon la serviciu în care i s-a comunicat că fiul ei, în vârstă de 37 de ani, David Harrington, a fost găsit înghețat în curtea unui prieten din Kansas City Northland, alături de alți doi bărbați, Ricky Johnson (38 de ani) și Clayton McGeeney (36 de ani). Poliția a precizat că nu au descoperit “niciun semn de moarte violentă” asupra cadavrelor și că nimeni nu a fost arestat sau acuzat în legătură cu acest caz.

Familiile sunt într-o stare de îngrijorare crescândă, iar un medic legist efectuează investigații pentru a stabili cauza exactă a decesului celor trei bărbați. Avocatul lui Harrington a afirmat că clientul său cooperează cu autoritățile și că este devastat de pierderea prietenilor săi. Cu toate acestea, după două săptămâni, nu s-a obținut încă nicio informație concretă cu privire la circumstanțele tragicului eveniment.

Poliția a declarat că apelul de urgență a fost făcut de logodnica unuia dintre bărbați, care a mers să-l caute la casa prietenului. Aceasta a constatat că ceva nu era în regulă, iar după ce a intrat în casă prin subsol, a alertat autoritățile. Cadavrele au fost găsite ulterior de polițiști în curtea casei.

În acea noapte, în Kansas City a nins, iar temperaturile au coborât sub zero grade Celsius. Cu toate acestea, părinții lui Harrington sunt confuzi în privința faptului că nimeni nu și-a dat seama că cei trei prieteni lipsesc sau sunt decedați timp de două zile. Avocatul bărbatului care locuia în casa respectivă a afirmat că acesta a adormit după plecarea prietenilor și nu știa că aceștia se aflau în curte.

Tatăl lui Harrington exprimă confuzie și dezorientare în legătură cu întreaga situație, iar avocatul a refuzat să facă declarații până când nu vor fi disponibile concluziile autopsiei. Poliția a menționat că următorul pas în anchetă este primirea constatărilor de la medicul legist pentru a determina cauza morții și că nu există indicii de moarte violentă. Momentul publicării rapoartelor de autopsie nu a fost comunicat nici de avocat, nici de poliție.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor