O femeie în vârstă de 36 de ani din Craiova a fost reținută de către polițiști sub acuzația de furt calificat, după ce a sustras din locuința unui bătrân suma de peste 23.000 de euro și mai multe bijuterii

Conform informațiilor furnizate de Poliția Județeană Dolj duminică, un bărbat în vârstă de 77 de ani din municipiul Craiova a raportat la poliție, în data de 4 ianuarie, furtul din locuința sa a aproximativ 23.400 de euro și mai multe bijuterii, sustras de persoane necunoscute.

Ancheta desfășurată de Poliție a relevat că principalul suspect în acest caz este fiica concubinei bărbatului. Ea este bănuită că avea cunoștință despre existența banilor și că a intrat în locuința bătrânului folosind o copie a cheii de la casa acestuia.

Poliția a identificat o femeie în vârstă de 36 de ani din municipiul Craiova, suspectată că a pătruns în locuința victimei cu ajutorul unei chei potrivite și ar fi sustras banii și bijuteriile. În dimineața zilei de 6 ianuarie, au fost efectuate patru percheziții domiciliare în municipiul Craiova și comuna Cerăt. Cu această ocazie, au fost recuperate suma de 22.400 de euro și 1.143 de lei, precum și patru bijuterii din aur, toate aceste bunuri fiind restituite persoanei vătămate.

Femeia a fost dusă la audieri, iar în urma probatoriului administrat, a fost reținută pentru 24 de ore sub acuzația de furt calificat. În cursul zilei de duminică, aceasta va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *