În județul Dâmbovița, un adolescent în vârstă de 15 ani a fost căutat după ce a plecat de la domiciliu către o pădure, ridicându-se suspiciunea că s-ar putea expune unui pericol. El a fost găsit și este supus unui examen medical. Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) a fost informată despre situație!

Un adolescent în vârstă de 15 ani din județul Dâmbovița a fost căutat sâmbătă de către polițiști, pompieri, jandarmi și voluntari, după ce tatăl său a semnalat că acesta a plecat de acasă către o pădure, existând suspiciunea că s-ar putea afla în pericol. A fost găsit la ieșirea din pădure și a fost supus unui examen medical. Direcția de Protecție a Copilului a fost notificată cu privire la această situație.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa: „La data de 2 martie a.c., în jurul orei 17:55, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 8 Poliţie Rurală Valea Mare au fost sesizaţi de un bărbat de 42 de ani, din Cobia, cu privire la faptul că fiul său minor, în vârstă de 15 ani, a plecat voluntar de la domiciliu, îndreptându-se către zona împădurită a localităţii, existând suspiciunea că s-ar putea pune în pericol.”

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *