Sursă: Europa Liberă

În ultimii ani, afacerile designerului de modă responsabilă pentru garderoba Primei Doamne, Carmen Iohannis, au înregistrat o creștere semnificativă, iar printre clienții fideli se regăsesc importante instituții ale statului.

Instituții cum ar fi Curtea Constituțională, Senatul României, Cancelaria Prim-Ministrului, Ministerul Afacerilor Externe, Ministerul Justiției și Secretariatul General al Guvernului au achiziționat în ultimii ani eșarfe și cravate din mătase de la magazinul designerului de modă Andrea Tincu, suma totală depășind 23.000 de euro.

Odată ce a devenit furnizorul de ținute pentru Prima Doamnă, Carmen Iohannis, Andrea Tincu a înregistrat o creștere semnificativă în afaceri, conform informațiilor furnizate de Digi 24.

Conform informațiilor din Registrul Comerțului, în anul 2015, atunci când a început colaborarea cu Carmen Iohannis, firma AndreaTincu SRL înregistra o cifră de afaceri ușor peste 160.000 lei și un profit de puțin peste 1000 lei.

Cu peste opt ani de la înființare, firma înregistrează acum o cifră de afaceri care depășește 1 milion de lei, iar profitul a atins suma de 225.000 lei.

Andrea Tincu a explicat că rochiile destinate Primei Doamne nu sunt achiziționate, ci doar purtate și returnate.

În numeroasele apariții publice ale soției președintelui român din ultimii opt ani, se pot observa rochii, eșarfe sau două-piese create de către Andrea Tincu.

În urma repetatelor apariții în public în ținute semnate de Andrea Tincu, instituțiile statului român manifestă acum un interes crescut în achiziționarea produselor de la magazinul său, în special cu ocazia diverselor sărbători.

Prin urmare, în decursul ultimilor doi ani, diverse instituții de importanță majoră ale statului au cumpărat articole furnizate de Andrea Tincu.

Mai multe informaţii găsiţi aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *