În ultimele 24 de ore, forțele de ordine au intervenit în peste 2.800 de situații sesizate de cetățeni, au constatat peste 7.800 de fapte care contravin legii și au reținut un total de 552 de permise de conducere.

La data de 25 septembrie 2023, poliția a desfășurat o serie de acțiuni la nivel național pentru a preveni comportamentele antisociale. Au fost organizate 374 de astfel de acțiuni și s-a intervenit în 2.890 de incidente, din care 2.486 au fost semnalate de către cetățeni prin intermediul numărului de urgență 112.

De asemenea, au fost identificate 20 de persoane căutate național sau internațional, și în consecință, au fost luate măsurile legale. În cadrul investigațiilor în curs, au fost dispuse 58 de măsuri preventive. De asemenea, au fost raportate 982 de posibile infracțiuni.

Pentru alte nereguli constatate, poliția a aplicat 7.813 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 2.839.425 de lei.

Poliția rutieră a desfășurat acțiuni pentru a promova siguranța în trafic, consemnând 132 de infracțiuni legate de circulația pe drumurile publice. În cadrul acestor acțiuni, au fost reținute 552 de permise de conducere, dintre care 164 au fost pentru încălcări legate de viteză, 58 pentru conducerea sub influența alcoolului și 11 pentru consum de droguri.

În plus, 413 certificate de înmatriculare au fost retrase.

Potrivit unui comunicat emis de IGPR, Poliția Română acționează permanent pentru prevenirea și combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniștea comunității și, totodată, este pregătită să intervină atunci când situația o impune.

Sursă: IGPR

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *