In multe zone, Ploiestiul pare un oras parasit. Spre exemplu, pe o buna parte din scuarul de pe mijlocul strazii Gageni iarba nu a mai fost cosita, iar putinele flori care mai exista  in zona nici nu se mai vad de balarii. Reprezentantii societatii Servicii de Gospodarire Urbana spun ca vor interveni abia dupa finalizarea lucrarilor de modernizare a sistemului de iluminat pe traseul linei de tramvai.

Nemulțumire, în rândul ploieștenilor care locuiesc în zona de nord a orașului. Iarba crescută pe scuarul dintre liniile de tramvai, de pe strada Găgeni, pe tronsonul de la intersecția cu Șoseaua Nordului spre spitalul județean, nu a fost cosită deloc anul acesta.

De întreținerea spațiilor verzi pe domeniul public al Ploieștiului se ocupă Societatea Servicii de Gospodărire Urbană. Reprezentanții acesteia spun că deocamdată nu pot cosi sau plivi iarba respectivă.

Lucrările de modernizare a sistemelor de iluminat public din zonă, care presupun îngroparea cablurilor electrice, au început în luna ianuarie a acestui an și au ca termen de execuție 13 luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *