Sursa foto: Playsport

Ianis Hagi a provocat un scandal în Scoția: nu îi place că este rezervă!

Sâmbătă, Rangers a înfruntat-o pe Morton în optimile de finală ale Cupei Ligii Scoției. La începutul jocului, fotbalistul Ianis Hagi a fost introdus ca rezervă pe teren în minutul 57. La finalul meciului, Ianis a fost vizibil dezamăgit de faptul că este rezervă.

Golurile celor de la Rangers au fost marcate de Dessers (min 60) și Danilo (min 68). Morton a punctat prin Gillespire (min 53).

Ianis Hagi a intrat sâmbătă ca rezervă pe teren, în minutul 57 când l-a înlocuit pe Lammers. În timpul meciului, Hagi s-a făcut remarcat de câteva ori pe teren. Avea șansa de a da gol în minutul 70, dar portarul adversarilor a apărat poarta. Din partea jurnaliștilor din Scoția, Ianis a primit nota 5.

„Nu a intrat cu adevărat în joc, dar a fost cât pe ce să înscrie cu un șut frumos cu stângul”, au notat jurnaliștii scoțieni.

La final de meci, Ianis Hagi era vizibil dezamăgit. El a spus că se află într-o formă fizică excelentă și își dorește să joace mai mult. Ianis a spus că nu este de acord cu deciziile antrenorului Michael Beale, însă le respectă. El aduce aminte lucrurile bune pe care le-a făcut pentru echipa scoțiana.

„Oamenii se așteaptă să creez și să creez haos în apărarea adversă, atacuri ofensive, știu ce trebuie să fac. Cred că fiecare fotbalist își dorește să joace, în mod clar sunt dezamăgit de situația în care mă aflu, dar știți, respect deciziile, nu înseamnă că sunt de acord cu ele, dar le respect. E antrenorul acestui club, sunt un băiat simplu, iubesc fotbalul. Mă antrenez zilnic la 100%, vin după o accidentare de un an, știu cine sunt, îmi cunosc istoria la acest club, ce am făcut, vreau doar să joc fotbal. Nu sunt în poziția de a demonstra ceva cuiva, știu cine sunt ca jucător, știu ce am făcut aici când am jucat, ce am câștigat la acest club, atât trofee individuale cât și colective. Așa cum am spus sunt doar un băiat simplu, iubesc să joc fotbal, asta am făcut încă de când am început să merg, sunt fericit să fiu pe teren, să joc. Nu m-am simțit niciodată mai bine. Vreau să mă bucur de fotbal”, a spus Ianis Hagi.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *