logo
RNTV Live

HIDRO PRAHOVA anunță program de igienizare și modernizare a rețelelor de furnizare a apei în comuna Blejoi

sursă foto Turnul Sfatului
Mihai Constantinescu

Societatea HIDRO PRAHOVA SA anunță locuitorii comunei Blejoi că derulează în această localitate un amplu și riguros program de igienizare și modernizare a rețelelor de furnizare a apei, după preluarea sistemului de la fostul operator, în iulie 2019. În cadrul acestor proceduri, ce au vizat în special măsuri de protecție a sănătății populației, societatea noastră a inclus și ample operațiuni de curățare și igienizare a captărilor de apă potabilă, care au fost aduse astfel la cele mai noi standarde.

În acest context, precizăm că disfuncționalitățile în ceea ce privește ritmicitatea livrării apei către o parte a abonaților noștri sunt cauzate atât de seceta excesivă din luna iulie, care a dus la o creștere cu 200 % a consumului, cât și de faptul că fostul operator a neglijat să realizeze cel puțin 4 foraje noi destinate comunei Blejoi, absolut necesare pentru nivelul de consum existent în prezent.

Societatea HIDRO PRAHOVA SA dă asigurări locuitorilor comunei Blejoi că face toate eforturile pentru a rezolva aceste probleme în cel mai scurt timp, astfel încât, pe termen lung, să putem furniza servicii de calitate. Ne cerem scuze pentru problemele cauzate locuitorilor comunei Blejoi ca urmare a funcționării deficitare a serviciului de furnizare a apei potabile și vă reamintim că puteți apela oricând Dispeceratul HIDRO PRAHOVA SA la numerele de telefon 0724-299.614 sau 0244-700.840, pentru a sesiza orice problemă întâmpinați în legătură cu serviciul nostru.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor